Programul Opeational RegionalUniunea europeanaGuvernul RomanieiMinisterul dezvoltarii regionale si administratiei publiceInstrumente structurale 2007 - 2013

Romanian English French German

Pensiunea Valea Sipotului

Informatii suplimentare

  • Adresa: Com. Moroeni, Sat Dobresti, Str. Principala, Punct Carpinis, nr. 332 Dambovita
  • Telefon: 0371 388 832, 0723 387 343
  • Fax: 0372 022 222
  • Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • Website: www.valeasipotului.ro

Pensiunea dispune de 14 camere, dintre care 11 camere duble, o cameră dublă deluxe și 2 apartamente

Restaurantul si terasa vin in intampinarea dvs. cu un meniu diversificat, iar echipa de bucatari este mereu pregatita pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

De asemenea, punem la dispozitia dvs. sala de conferinte, sala de jocuri, sala de fitness, si numeroase alte forme de agrement, pentru ca, indiferent de anotimp, sa va puteti petreceti timpul intr-un mod cat mai agreabil.

Pensiunea turistica Valea Sipotului este localizata la o altitudine de 900 de metri, in inima Parcului National Bucegi, la aproximativ 10 km de statiunea Sinaia si 15 km de Fieni pe o suprafata de peste 30.000 mp, cu larga deschidere la Drumul National 71, ce face legatura intre Targoviste si Sinaia.

Programul Operational Regional
www.inforegio.ro
 

Investim în viitorul tău ! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
 

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Stema FieniTânărul oraș Fieni, care a căpătat acest statut în anul 1968, se înscrie printre localitățile importante ale județului Dâmbovița, fiind situat la interfluviul dintre Ialomița și afluentul său Ialomicioara de Vest (Runcu), în regiunea Subcarpaților.

Situat în partea de nord a județului, îl desparte de ultima comună Moroieni numai 10 km. Coordonatele geografice: 25°25΄16¨ longitudine estică și 45°07΄39¨ latitudine nordică, îl plasează, aproximativ, în partea central-sudică a țării, iar 460 metri, cota medie deasupra nivelului mării, îl situeazaă la o altitudine medie a așezărilor țării noastre.

Contact

  • Adresa: Oras Fieni, str. Dr. N. Stefanescu nr. 9, Cod postal: 135100
  • Email: cnipt@infoturism-fieni.ro
  • Telefon/Fax: 0245-774-371